Over SEOGRA

SEOGRA is een online marketing bureau, gespecialiseerd in het ontwikkelen van concepten en het optimaliseren van websites op SEO gebied, om ze beter vindbaar te maken op internet. SEOGRA richt zich hierbij voornamelijk op kleine bedrijfjes, die een groot SEO-bureau niet kunnen betalen. Daarnaast lopen er een aantal eigen initiatieven, die voornamelijk bedoeld zijn om bepaalde theoriŽn te testen en wat naamsbekendheid te genereren.

Smogus.nl is daarbij een vrij persoonlijk concept. Ik ontdekte enige tijd geleden dat Smogus.nl niet meer leidde naar de oude vertrouwde website, wat ik erg zonde vond, aangezien ik nog steeds graag luister naar de muziek. Toen ik tijdens mijn werk daarom Smogus.nl tegenkwam op een domeinveiling heb ik deze even in de gaten gehouden en zodra het domein vrijkwam heb ik deze geregistreerd, zodat ik de website weer een beetje van zijn oude glorie terug zou kunnen geven.

Ik hoop dat jullie met veel plezier gebruik maken van deze website, mocht je vragen, opmerkingen of tips hebben dan zijn deze zeer welkom op info [at] smogus.nl.

Met vriendelijke groet,
Paul de Graaf
SEOGRA